Gefilterd licht

gefilterd licht

Ik was nog niet klaar met mijn papiersnijwerk – er was nog ruimte over op mijn raam. Uiteindelijk zijn het zes snijwerkjes van rijstpapier geworden, één kleine en vijf grotere. Het licht wordt er heerlijk door gefilterd en ze houden inkijk tegen terwijl ik toch goed naar buiten kan kijken. Van buitenaf zijn ze trouwens ook zeer decoratief.

gefilterd licht buiten

Een paar van dichtbij gezien:

gesneden en gevlochten

Hierboven heb ik smalle uitgesneden stroken door elkaar geweven.

papiersnijwerk

Zoals ik eerder al schreef, was het een fijn meditatief werkje. Misschien leuk te melden welke muziek ik zo nu en dan tijdens het snijden heb beluisterd:

Tembembe Ensamble Continuo – Millenium Stage (October 12, 2017)
Granada Eterna / Jordi Savall
El Nuevo Mundo / Jordi Savall e.a.

Vanmiddag heb ik het mes neergelegd, ik ben er nu wel klaar mee :-).