Atelier is weer bruikbaar

atelier

 

Mijn atelier was een tijdje niet te gebruiken, omdat een deel van de vloer gerepareerd moest worden. We hadden toen we hiernaartoe verhuisden een stuk muur in deze ruimte gesloopt, en op die plek zat nog aldoor een lelijk gat in de vloer. Gelukkig is dat nu gerepareerd en de afgelopen dagen heb ik alle spullen die aan de kant waren geschoven of waren opgeborgen, weer op hun plaats gezet. Daarbij kon ik mooi dingen uitzoeken en opruimen die ik niet meer nodig heb. Ook de inrichting is iets veranderd; de papiersnijtafel, de guillotine en het polymeerapparaat hebben een nieuwe plek gekregen en ik kan nu aan een tafel bij het raam zitten om te tekenen of op mijn laptop te werken.
In het gedeelte rond de persen, waar ik met inkt werk, is de mooie houten vloer afgedekt met vinyl.

 

 

Met het vouwwerk uit het boek The Art of the Fold was ik al klaar voordat de reparatie begon, maar bloggen was er nog niet van gekomen. Hieronder foto’s van een paar boekjes gevouwen aan de hand van het hoofdstuk “Albums”.

Albums: Panorama Book, Spider Book

Albums: Piano Hinge