Boek van de maand-gesprek in het Eemhuis

Sypke Harkema: StilVandaag is Sypke Harkema, auteur van het boek Stil – van zes tot zestien, uitgegeven bij Falstaff & Fakir, gastspreekster bij het “Boek van de Maand-gesprek” in het Eemhuis in Amersfoort.

Locatie: de Espressobar op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, adres: Eemplein 71, Amersfoort.
Tijdstip: van 12.30 tot 13.15 uur.

De overige gasten zijn: Manon Mesdag van Boekhandel Veenendaal over Alle vogels van Koos van Zomeren, lezer Marijke Boesveld over Het hart is een eenzame jager van Carson McCullers, en Peet Koetsier van de Bibliotheek Eemland over Rivieren van Martin Driessen.

Alle enthousiaste lezers zijn van harte welkom om – tijdens de lunchpauze, dat is makkelijk – aan te schuiven bij dit gesprek. Toegang gratis.

Bewaren