Boekkunstbeurs 2017

boekkunstbeurs 2017

 

Boekkunstbeurs
Op 11 en 12 november staat de Pieterskerk in Leiden weer vol boekkunst en kunstenaarsboeken, mooi drukwerk, grafiek, typografie(k), kaarten, posters, boekjes, handgebonden boeken, geschept papier, kalligrafie enzovoort. Kunstenaars en vakmensen laten er hun producten zien. Ook vind je er alle materialen die je zou kunnen gebruiken als je zelf met boekkunst aan de slag wilt gaan.

Iedere bezoeker krijgt een pakketje cadeau waarmee hij/zij zelf een bijzondere uitgave van grafisch kunstenaar en vormgever Max Kisman in elkaar kan zetten. Kies er een van de speciaal in hoogdruk vervaardigde omslagen bij!

Openingstijden van de beurs:
Zaterdag 11 nov. – 10-17 u
Zondag 12 nov. – 11-17 uur
Toegang € 6 (studenten € 3, kinderen t/m 12 jaar gratis)

De Boekkunstbeurs wordt georganiseerd door Stichting Drukwerk in de Marge en Stichting Handboekbinden.

 

Staat F&F ook op de Boekkunstbeurs?
Momenteel bewegen we ons zo’n beetje door gangetjes tussen de verhuisdozen; er komen steeds meer stapels bij. Eind van de maand vertrekken we, met drukkerij en al, uit onze woning aan Muurhuizen. Vanaf 17 november zijn we te bereiken op ons nieuwe adres: Chirurgijnsgilde 68, 3813 GZ Amersfoort. De Boekkunstbeurs valt precies in de tussenperiode dat we even op een vakantieadres zitten. Maar Falstaff & Fakir slaat deze geweldig leuke beurs niet over; er staat al een grote tas met spullen klaar. Dus: welkom in Leiden, ook bij F&F!

Bewaren