Beste bezoeker,

Deze website wordt niet meer bijgewerkt. U vindt mijn nieuwe website op www.bertievandermeij.nl

Verhuisd

We hebben een heerlijk nieuw huis. En het nieuwe atelier ziet er al uit als een plek waar ik fijn zal kunnen werken. Nog lang niet alles is uitgepakt en opgeruimd en ingericht, maar de verhuizers hebben de zware drukpersen, de stapelsnijder en de letterbokken keurig neergezet waar ze moesten komen.

verhuisd

Achterkant van de degelpers. Die had ik al meer dan vijf jaar niet meer gezien. In mijn nieuwe atelier kan ik om de persen heen lopen.

Ik kan nu gewoon om de persen heen lopen – dat kon op het oude adres niet. En hier is warm en koud water bij de hand, en verwarming – ook een hele vooruitgang. Wel moeten vloer, muur en plafond nog gerepareerd worden op de plek waar we een binnenmuurtje hebben gesloopt (anders kon de degelpers niet naar binnen). Het komt allemaal in orde, hop hop hop met kleine stapjes, zoals een trainer van mijn vroegere loopclub altijd zei als we een helling op moesten :-).

verhuisd

Het licht komt hier van drie kanten (ook van achter de rug van de fotograaf). Vooraan de degelpers, daarachter de proefpers.