Beurs van Bijzondere Uitgevers, 10 dec. 2017

Beurs van Bijzondere Uitgevers, 2017

 

Aanstaande zondag is het alweer zover, dan zijn we weer aanwezig op de bekende Beurs van Bijzondere Uitgevers in Paradiso, Amsterdam. Het is daar dan een paradijs voor liefhebbers van het ongewone boek. Er zijn bijna 100 deelnemers, en dat betekent dat er vele honderden Bijzondere Boeken te zien en te koop zullen zijn. Wat je hier vindt zijn juwelen en pareltjes uit de boekenwereld: kunstboeken, boekkunst, bibliofiele uitgaven, geïllustreerde boeken, bijzondere literatuur en poëzie, boeken over boeken, boeken over typografie, graphic novels, zines enz.
Bovendien is er een literair programma met onder meer optredens van dichters. Kom op 10 december naar Paradiso en je hebt gegarandeerd een bijzondere zondagmiddag.

deelnemers Beurs Bijzondere Uitgevers