Ik zag het al aankomen: Koppermaandagprent niet op tijd klaar

koppermaandagprent in de maak, detail
De eerste maandag na Driekoningen is het Koppermaandag, dat is vandaag dus. Maar mijn nieuwjaars- en koppermaandagprent is nog niet af. Nu besef ik gelukkig dat de buitenwereld niet vol ongeduld op dit drukwerkje van mij zit te wachten en dat niemand boos of verdrietig is als het een paar dagen later verschijnt dan zou moeten. En voor als je toch een beetje ongeduldig bent: mijn Nieuwjaarsgroet annex Kopperuitgave komt er écht aan hoor, met enige vertraging maar het is niet anders.

Ook dit jaar wordt het weer een versje + illustratie. Zodra de uitgave klaar is komt-ie in de webwinkel (en hoor je bij een select groepje bofferds dan krijg je ‘m zelfs zomaar gratis en voor niks toegestuurd).

Op de foto links alvast een detail van de illustratie. Dit figuurtje is op dit moment nog tamelijk ontkleed, maar wees gerust, ze wordt nog piekfijn in de kleren gestoken. Meer verklap ik nu niet :-).