De Beursuitgave van de Boekkunstbeurs 2015

omslagen beursuitgave

12 van de 13 beschikbare omslagen voor de beursuitgave 2015. Mijn omslag paste niet meer op de foto, maar dat is op het plaatje onder aan dit bericht te zien.

Ik had hier al eerder over willen bloggen maar dat kwam er steeds niet van.
Op de Boekkunstbeurs krijgen alle bezoekers altijd de zgn. Beursuitgave cadeau, met een handleiding hoe ze die zelf kunnen inbinden. Dat inbinden kunnen ze op de beurs zelf doen, of later thuis. Bij de ingang staat een tafel van Drukwerk in de Marge met een keur aan omslagen, waaruit ze er een kunnen kiezen.
De beursuitgave bevatte deze keer een kort verhaal van Paulien Cornelissen: De houthakker en de hond. Er waren 13 omslagen om uit te kiezen. Dit jaar heb ik voor het eerst ook meegedaan met het ontwerpen en drukken van een omslag; het resultaat staat hieronder.

beursuitgave 2015

De beursuitgave 2015 in Japanse binding met mijn omslag.

 

*****